Over Fit & Healthy

Team

Fit & Healthy

Wij gaan je helpen en begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doel. We gaan net een stap verder als bij anderen. We zullen overal voor zorgen, van voeding en supplementen tot trainingen. Wij zullen de gehele sessie bij je blijven om je te motiveren, corrigeren en zorgen dat de training zo effectief mogelijk zal verlopen. De trainingen worden eventueel aangevuld met een op maat gemaakt voedingsplan - opgesteld door onze voedingsspecialist - dat zo is samengesteld dat je de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnenkrijgt. Kortom, de perfecte aanpak voor diegene het beste uit zichzelf wenst te halen en volledig gefocust wil werken! Voor specifieke vragen omtrent ons Personal Training Programma kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Matthijs Schreurs

Eigenaar en oprichter van Fit & Healthy en al 14 jaar actief in verschillende fitness, sportcentra en sportclubs in Nederland. Ik ben Fit & Healthy gestart in 2011 nadat ik de uitdaging kwijt was als sportleraar in het onderwijs. Mijn jarenlange ervaring als topsporter (rugby en fitness) kon ik goed gebruiken.

Fit & Healthy is geen fancy pancy sportschool maar een personal trainingsbedrijf waar resultaten worden bereikt met veel plezier in de afwisselende HIIT trainingen.

Door de verschillende studies en jarenlange ervaring kan ik de belastbaarheid van elke deelnemer op fysiologisch en anatonomisch vlak bepalen. Hierdoor is het streven dat we op een gezonde & verantwoorde manier te werk kunnen gaan. Mijn doel is het aanleren en verbeteren van een gezondere levensstijl.

Naast mijn bedrijf ben ik ook vader van 2 prachtige kinderen en heb ik ook een hele sportieve vrouw!

Mijn achtegrond:

  • CIOS
  • Fontys Sporthogeschool
  • CIVAS Voedingsdeskundige

Purushanti Schout

Ook wel Puru genoemd. Ik ben een personal trainer, student (sports and wellness), mental coach, model en sportfanaat! Ik heb zelf verschillende trainingsmethoden ondergaan en getest en heb kennis van anatomie fysiologie en motorisch leren.Voeding een van de belangrijke pijlers van als het gaat om gezond leven, dit is een expertise gebied zelf veel uit getest en al veel gewenste resultaten behaald bij cliënten. Ik geloof als personal trainer in het principe ( practice what you preach ) dit houd in ik ga jullie niet laten doen wat ik zelf ook niet doe en zal het levend voorbeeld. Een voorbeeld wat er bereikt kan worden door het volgen van trainingen en het aanpassen van voeding.

Mijn lesgeefstijl is altijd afgestemd op de wens van de client en mijn trainingen zijn voor een ieder van positieve invloed op haar doel. Ik heb als personal trainer natuurlijk wel mijn eigen vak gebied waarin ik vooruitstrevend ben.