FIt & Healthy

Zomer sessie

Zomer sessie

Zin om een challenge aan te gaan? Stel een doel om fit te worden en gewicht te verliezen!  Ga de zomer sessie aan met Fit & Healthy!

Fit & Healthy heeft daarom een superaanbod voor je: de zomer sessie. Door slechts een maandje te knallen onder persoonlijke professionele begeleiding ben je gegarandeerd back in shape in no time. Deze maand nu met 160,- euro korting.

Fris, fit & in shape in één maand

Fit & Healthy biedt je een actief programma van Personal Training, persoonlijk voedingsadvies & Cryotherapie , waarmee je gegarandeerd je persoonlijke doelstellingen behaalt. Inschrijven kan de hele maand juli en in augustus starten we (eerder in overleg). Lees snel verder hoe we dat aanpakken en maak die kickstart.

Meld je nu aan

Fris, fit & in shape

In shape

Op basis van jouw individuele doelen helpen we je kilo’s kwijt te raken en/of je vetpercentage te reduceren. Je komt hoe dan ook strakker in je vel te zitten in korte tijd, door de unieke combinatie van Personal Training en Cryo. Hieronder lees je er meer over.

Fit

De Personal Training-sessies in het programma gaan gepaard met een precies op jou afgestemd ondersteunend voedingsadvies, wat we vooraf samen opstellen en monitoren gedurende het hele programma. Van buiten én van binnen fit dus.

Fris

Om maximaal resultaat te hebben van je inspanningen, laten we je kennismaken met een nieuwe trend: Cryo. Kortweg kom het hierop neer: per keer sta je een paar minuten in een vriescabine en zo verbrand je 600 tot 800 calorieën. Daarnaast helpt Cryo om spierpijn te verlichten en sneller te herstellen van je fysieke inspanningen.

Meld je nu aan

Personal Training

Persoonlijk en deskundig bij Fit & Healthy

Personal Training | Optimaal presteren door persoonlijke aandacht

Personal Training of kortweg PT is individueel sporten onder persoonlijke begeleiding. PT is een steeds populairder wordende manier van sporten en dat is niet voor niets. De persoonlijke begeleiding tijdens het trainen heeft meerdere voordelen. Je trainer is een constant aanwezige bron van kennis om je training vorm te geven, motiveert je om vol te houden en is ook een stok achter de deur zodra je die nodig hebt. PT helpt je haalbare doelen te stellen en, belangrijker nog, ze ook te bereiken.

8x personal training


Fit & Healthy

Fit & Healthy is gespecialiseerd in Personal Training en doet dat op een laagdrempelige manier. Iedereen kan komen sporten, het maakt niet uit op welk niveau. Fit & Healthy maakt er een sport van om trainingstrajecten zo precies mogelijk af te stemmen op individuele behoeften op basis van ruime ervaring, kennis en kunde en een driedubbele dosis inzet om samen met jou resultaten te behalen. Een losse individuele training bij Fit & Healthy kost 60,-.

Wat is Cryo?

Fit, energiek en ontspannen in je vel door lage temperatuur

Cryo | De ultieme boost

Cryo is de nieuwe trend op het gebied van gezondheid en een fitte levensstijl. Je staat 3 minuten in een vriescabine en ervaart direct daarna de positieve reacties die je lichaam op kou kan hebben. Het helpt je lichaam calorieën te verbranden, maar draagt ook bij aan sneller herstel na fysieke inspanning en reductie van spierpijn. Over het algemeen voelen mensen zich na Cryo fit, energiek en ontspannen.

8 x een Cryo-behandeling bij Floathouse Breda

2 x Float sessie bij Floathouse Breda


Floathouse

Floathouse is een centrum voor Floating en Cryo. Dit zijn beide relatief nieuwe methoden die kunnen bijdragen aan een fitte en gezonde leefstijl, omdat ze ondersteunen bij ontspannen, ontstressen en herstellen. Floathouse is sinds kort gevestigd in Breda. Een losse Cryo-sessie kost er 35,-.

Meld je direct aan!

Voor de zomersessie

Alles nog eens op een rij

Op basis van jouw individuele doelen helpen we je met onze zomer sessie om kilo’s kwijt te raken en/of je vetpercentage te reduceren. Je komt hoe dan ook strakker in je vel te zitten in een maand tijd. We combineren Personal Training-sessies met een precies op jou afgestemd ondersteunend voedingsadvies. Om maximaal resultaat te hebben van je inspanningen, is daarnaast Cryo in het programma opgenomen.

Het complete programma

Verspreid over de hele maand februari plannen we de volgende activiteiten:

 • 8 x een Personal Training bij Fit & Healthy Breda;
 • 8 x een Cryo-behandeling bij Floathouse Breda;
 • 2 x Float sessie bij Floathouse Breda;
 • persoonlijk voedingsadvies;
 • 4 keer een sportactiviteit naar eigen keuze.

Wat investeer je?

Normaal investeer je voor dit totaalplaatje al gauw rond de 460,-.

Met de zomer sessie ben je slechts 299,- kwijt.

Grijp je kans. Reken af met overtollige kilo’s en meld je aan.


Dat kan nog de hele maand juli.


Daarna gaan we los.

Heb je een vraag of telefonisch aanmelden? Neem contact op met Matthijs via: 06 286 772 30 (Whatsapp is ook mogelijk)

Meld je aan voor het programma

Sfeerimpressie

Fit & Healthy | Float House

FAQ

Antwoorden op je vragen

 • Gegarandeerd je doel halen?

  Absoluut! En anders: niet goed, geld terug.

 • Wat is het adres?

  Fit & Healthy Breda

  Grenssteen 27a,
  4815 PP Breda

  Float House Breda

  Boschstraat 20
  4811 GH Breda
  076 303 0044

 • Waar vind ik meer informatie over Cryo?

  Ontdek meer over Cryotherapie op Float House Breda.

  "Je lichaam wordt blootgesteld aan een temperatuur van maximaal -140 ˚C. Het duurt maximaal 3 minuten, maar het effect is spectaculair. De kouprikkel activeert fysiologische processen in het lichaam. Virussen worden bestreden, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het immuunsysteem en de stofwisseling krijgen een boost. Het gehele lichaam scant zichzelf op slecht functionerende onderdelen en herstelt zichzelf in razend tempo.

  Als ondersteunende therapie is de behandeling effectief gebleken bij het verhelpen van (chronische) pijn, jeuk, ontstekingen en blessures. Whole Body Cryo werkt ook als een effectieve verjongingskuur. In het buitenland is het gebruik na een operatie heel gewoon. Het versnelt het herstel, bestrijdt de pijn en geneest, zonder de vaak nadelige bijwerkingen van veel medicijnen. Professionele atleten herstellen sneller en leveren betere prestaties als ze cryotherapie toepassen."